Renovatie

 

Wanneer uw dak of gevel toe is aan een renovatie zijn er een aantal zaken die AD Zinkwerk graag met u wil delen.

  • Veroudering en degradatie
  • Kwaliteit van het onderhoud
  • Advies op maat
  • Dak- en gevel isolatie

Het komt voor dat een dak onvoldoende is onderhouden waardoor de degradatie van de materialen de theoretische levensduur niet halen, daarom krijgt u van AD Zinkwerk altijd een goed advies met betrekking tot onderhoud. Wat moet worden onderhouden, hoe en hoe vaak ?

Dak renovatie komt vaak voort uit veroudering en degradatie van uw huidige dak, de omvang van de renovatie is afhankelijk van de algehele staat van uw dak.

Toe aan een nieuw dak ?

Heeft u schade ? of wilt u misschien nieuwe dakbedekking ? een inspectie ?

Stel uw vraag

Deel vervanging, reparatie of renoveren

Nadat we door u zijn geïnformeerd en een inspectie van uw dak hebben uitgevoerd, krijgen wij én natuurlijk u ook een goed beeld van zaken die vervangen of gerepareerd moeten worden.

Wanneer het dak moet worden vervangen, kunt u overwegen om tegelijk uw dakisolatie te vervangen. Goede isolatie draagt positief bij in het wooncomfort en natuurlijk op een lagere energierekening. Eigenlijk biedt dakisolatie alleen maar voordelen, er zijn diverse soorten isolatie die geschikt zijn voor een bepaalde toepassing.
In een aantal situaties biedt het rijk, de provincie of de gemeente subsidies voor verbetering van de isolatiewaarde van uw pand. We laten u graag zien hoe snel u de investering voor dakisolatie weer terug verdient.

 

Hier kunt u meer vinden over een subsidie regeling

Susidie ?